Podcast s Veronikou Jelínkovou, autorkou Hoř pomalu

Podcast s Veronikou Jelínkovou (u kterého si sundala kalhotky! Autorkou Hoř pomalu, a teď už vím, takovou mou ségrou! ♥️ A na co se můžete těšit v podcastu?

Ochutnávky:
 
od 12 minuty np. jak se Verča dostala z deprese s pomocí mnicha, hned potom “ mindfulness, život jako hra a psychadelika
 
od 36 minuty uzemňování na planetě, které nás nese Vesmírem, uzemňování „buďto se odevzdáš, nebo prohraješ“
 
od 44 minuty o kalhotkách a bezkalhotkách, nahatých stojkách a čůrání v leže
 
52min lucidní snění…speciální bylinka, biohack na spaní

 Stíny, temné stránky, lucidni snění, ženskost, psychadelika, meditace, naše zraniteľnosť Krása a syrovost života … Pár nevšedních nápadů… Tak jak nám podcast výživne plynul už si všechno nepamatuju 🙂 ….zakončovaly jsme i začínaly temnými stránkami…tak ještě mailnkoo  nich:  

Naše temné stránky jsou součástí života, často je nechceme, potlačujeme je, ignorujeme, tím spíš nám do života lezou. Čím víc jsme ochotní se jim otevřít, stejně jako své zranitelnosti, tím lépe pro naši psychologickou rovnováhu. 

Často nakládáme masky toho, jak bychom chtěi být viděni a i tyto masky je důležité uctít – mají svou funkci, a zároveň pozvat do života druhoou polaritu zranitelnost, pravdivost, nedokonalost, aspekty své osobnosti kterých se desíme, bojíme..

Chodí za mnou lidé, s tím že se jich chtějí zbavit ( můžuo to být rušivé emoce, agresivita, nutkavé myšlenky na nepřístojnosti, různé verze úchylek, poruchy příjmu potravy , závislosti)

Někteří žijou pouze masku (personu) a celý život temnotu úspěšně zaháněli, naučili se mistrovsky ji potlačovat, díky tomu se můžou objevit úzkosti, potíže s tělem, velmi destruktivní myšlenky atd… Velmi často mají talent na vytahování temnty děti……co se nám ať už vědomě nebo nevědmě dařilo slrývat před rodičovstvím, pak neúprosně chce ven!

…může se to tvářit jak krize, psychické potíže a ano…je! Co je však důležité: brát tyto nepříjemné situace jako požehnání! – jak směrovku, která nám ukazuje kam zaměřit svoji energii aby nás to pošouplo po spirále nahoru a né dolů……. a dovolím si citovat jednu moji klientku na konci hodinového sezení: “ Když jsem k Tobě jela, myslela jsem si, že je to konec, že takhle život smysl nemá….a teď mi připadá, že je to faaakt zajímavé dobrodružství a mám se na co těšit“………sama se učím vnímat život jak hru, a cítím velkou vděčnost ke svým klientům, kteří mi ukazují nejpestřejši variace….je to fakt jízda, která se neustále mění, transformuje a rozhdně stojí za to……výhodou i nevýhodou je, že opravdu nikdy nevíš co Tě čeká….a na tom jsme se s Verčou v podcastu taky shodly…

 

Změna hesla
Prosím zadejte svůj email. Nové heslo obdržíte emailem.